Virksomhedsordning2018-08-01T10:56:55+00:00

Få en virksomhedsordning

Få mindre stress på arbejdspladsen

Travlhed er ikke det samme som stress. Man kan fint trives med at have travlt på sit arbejde uden at få stress. Modsat kan man gå ned med stress uden at have særlig travlt.

Stress sætter sig i kroppen, når man overhører kroppens signaler. Stressen arbejder sig indad og kan få alvorlige konsekvenser for dit helbred.

Fordi stress sidder i kroppen, er det oplagt at forebygge stress med fysiurgisk massage og samtaler om sundhed. Sammen retter vi fokus mod at lytte til kroppens signaler i tide.

Er du HR-ansvarlig i en virksomhed?

Som HR-ansvarlig kan du etablere en virksomhedsordning med mig, hvor jeg er på arbejdspladsen fx en dag hver eller hver anden uge og tilbyder behandling til medarbejdere, der har behov for det.

Her kan medarbejdere selv booke en tid hos mig.

Du kan vælge at lade medarbejderen betale kontant efter hver behandling eller via en bruttolønsordning, som arbejdspladsen administrerer.

Ordningen er fleksibel, og vi sammensætter den efter ønsker og behov.

KONTAKT MIG I DAG

Er du medarbejder i en virksomhed?

Som du mener kan have glæde af en virksomhedsordning, kan du gøre din leder opmærksom på muligheden for at få en virksomhedsordning.

LÆS MERE OM BEHANDLINGEN

KORT OM LISE RAABJERG

Jeg er uddannet sygeplejerske og er lægeeksamineret fysiurgisk massør. Har siden 2007 arbejdet målrettet med at forebygge frem for at helbrede. Jeg arbejder ud fra Sundhedsstyrelsens anbefalinger om ”Sundhed og trivsel på arbejdspladsen” og Sundhedsministeriets materiale ”Sammen om sundhed”.

Jeg arbejder primært på virksomheder i Vestjylland.

25 12 10 66
lr@liseraabjerg.dk
Sundhedsrådgivning